Network Marketing QUEST.NET Ek Gelir, Part -Time iş

DİKKAT!!!!!!
BU YAZIDAN SONRA HAYATINIZ DEĞİŞEBİLİR. SONUNA KADAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM. 



Yazıyı yazmadan önce bir şey söylemek istiyorum.
Size bir tavsiyem sevdiğiniz bir arkadaşınız (ilkokul,lise,üniversite,kurs,veya başka bir yerden olabilir) sizi davet etti sunum aldınız bitti ve eve gittiniz. Sunumunu aldıktan sonraki ilk iş büyüklere sormaktır değil mi? HAYIR bence değil ama diyelim ki sordunuz. Ben size karşılaşacağınız cevaplardan bir kaçını yazayım. “Öyle işler batak işidir, Paranı yatırırsın batarsın, Saadet zincirini kuran adamı hapse attılar, Vereceğin para az para değil. Titan zinciridir o titan, bulaşma öyle işlere, geçen gün haberlerde izledim yeni titan yayılıyormuş Türkiye’de gibi( SHOW ve ATV de) ” bunları daha da uzatabilirim. Bu tarz yorumlar kesin alırsınız benden söylemesi önce bir sorun bakalım daha önce bu işe girmişler mi network marketingi biliyorlar mı. Yoksa işe TİTAN gözüyle mi bakıyorlar. Eğer titan gözüyle bakıyorlarsa işiniz biraz daha zor çünkü onların baskısı sürekli üzerinizde olacak O yüzden sormanın bir avantajı yok. Bence yapmanız gereken kimsenin sözünü dinlemeyip işe girmek. Benim şuanda ailem ne iş yaptığımı bilmiyor ve çok az süre daha bahsetmeyeceğim. Ama çok kısa bir süre sonra arabayı kapının önüne koyunca gözlerinde ışıltıyı merak etmiyor değilim hani. =) Aşağıda bahsedeceğim Türklerin özelliklerini neler olduğunu ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Bilmedikleri bir şey hakkında yorum yapmayı sevdiklerini.

Bir tavsiye daha ki bu en önemlisi

Eğer gelecekte rahat etmek istiyorsanız bu işi değerlendirin. Bakın burası önemli benim sizden bir çıkarım yok ama bu işi değerlendirmenizi istiyorum. Çünkü güzel bir iş.

Şimdi başlayalım konuya;


Bu sektör çok geniş bir sektör buna bağlı olarak çamur atan sayısı da fazladır. Onlara bir kaç cevabım var onları söylemek istiyorum.
Bu şekilde çamur atmayın arkadaşlar ortada dünyanın kullandığı bir sistem var. 3 - 5 kişi yapmıyor bu işi. Network Marketing işinde çalışan ne kadar insan var önce bir araştırın.
Bazı insanlar forumlarda hiç bir mesajı okumaya gerek duymamışlar. Ne güzel bu işe ilgi de duymamışsın ama nedense yazmaya gerek duymuşsun. Niçin ? Her şeyden önce bir şeyler yazmak için önce okumak lazım değil mi? Araştırma yapmadan kimsenin yorumunu okumadan bu işi eleştirmek ne kadar adil?
Bir araştırmanızı tavsiye ederim gerçekten ama yok ben ilgilenmiyorum diyorsanız da yorum yapmayın. Bu işle bir bilginiz olmadığı kesin bir şeyler öğrenmek için bu yorumları okuyan kişileri olumsuz etkilemeyin bari.
Quest.net yasal değildir denmiş . İyide kardeşlerim siz bu işin yasallığını araştırdınız mı? Network Marketing sistemleri yasaldır hem de bütün dünyada .Araştırmadığınız gibi saadet zinciri diye adlandırdığınız sistem bütün dünyada yasaktır hiç bir yerde yapılamaz ama Network Marketing işi bütün dünyada yasaldır istediğiniz her yerde yapabilirsiniz. Demek ki bu iş saadet zinciri değil .İsterseniz önce saadet zinciri titan ne varsa hepsini bi araştırın daha sonra Network Marketing i araştırın yorum yapacaksanız . Araştırmayacaksanız da yorum yapmayın siz bu işe girecek olsanız birileri sizi yanlış yönlendirip korkutsa oysa gün geldiğinde bu ısın tamamen yasal olduğunu öğrendiğinde o kişi hakkında ne düşünürdünüz? Ama bu yapılan bizim için yabancı değil TÜRK milleti olarak bilinmeyen bir şey hakkında yorum yapmaya bayılırız. Tarihte yeni olan çoğu şeyi kötülemişlerdir oysa bugün hepsi hayatımızda ve önemli bir yerdeler . Örneğin taşıtlar çıktığında bizim halkımız şeytan icadı demişler ama şimdi araçları park edecek yer bulamıyoruz büyük şehirlerde.bunun gibi bir çok şey.biz eleştirilere açığız arkadaşlar ama eleştiriyi bilen kişiler yapar oysa forumlarda işten hiç haberi olmayan tanıtım bile almamış arkadaşlar yorum yapıyor.bizim bu kişilerle ne konuşmamızı bekliyorsunuz? Son olarak tartışılan konu kanunen tamamen yasaldır ilk defa Türkiye de yapılmamaktadır ve de tek şirket değildir. Araştırırsanız ne kadar büyük bir sistem olduğunu kar payının ne olduğunu bulacaksınız zaten. Tabı ki de bu sistemi beğenmeyen kişilerde olacak çünkü bu tür sistemler aradan bir çok şirketi ortadan kaldırıyor. Hatta reklamcıları bile. Peki reklamcılık kalkarsa Televizyon Şirketleri ne yapar ben söyleyeyim mi QUEST.NET in haberlerini yapar. İnsanların gözünü korkutur. İTHAL TİTAN ZİNCİRİ BÜYÜYOR diye haber başlığı yapar. Acaba o şirkette kaç tane eleman Network Marketing ile titanın farkını biliyor.Gözünüzü açın arkadaşlar haberleri yapan şirketlerin güvenirliğini siz de biliyorsunuz zaten (Kime ait olduğunu) Evet arkadaşlar gözünüz açık olsun size sunulan fırsatı değerlendirin. Zaten size sunan arkadaşınız sizin de iyiliğinizi istiyordur. Beraber para kazanmak istiyordur.

Bir başka konu da;
Bu sistemdeki ürünleri kötülemektir. Yani diğer bir değişle saçma sapan yapılan başka bir yorum. Ama kendi aldığınız ürünlerin imalat fiyatlarını hiç araştırmadınız galiba? Ya da bizim burada normal standartlarda bir arabaya verdiğimiz paraya dış ülkelerde alabileceğiniz araçları bi araştırın. Ne derseniz deyin neticede aldığınız her şeye zaten yüksek fiyat ödüyorsunuz satılmayınca bulaşık çamaşır makineleri buzdolapları satılsın diye fiyatlarında ne kadar düştü bi araştırın. Ama satılsaydı eski fiyattan satacaklardı millete siz aldığınızda fiyatları normal diyecektiniz çünkü hepsi aynı olacaktı.
Yeni üyelerden para kazanıldığını görüyorsunuz da yeni üyelerin de para kazandığını neden görmüyorsunuz? İnsanlar bu işe giriyorlarsa para kazanmak için giriyorlar. Tamamen kendi iradeleriyle gün geldiğinde de kazanıyorlar. Sistemin diğer bir adı da kazan kazandır. Gün gelecek çalışan yeni üyeler de kazanacaklar. Ben bugüne kadar şirketin parasını göndermediği kimseyi görmedim şirkette de bir kuruşum bile kalmadı zamanı vakti geldiğinde siz kalsın deseniz bile şirket paranızı gönderir. Görenle görmeyen başka olur yine de arkadaşlar. Bu şekilde olumsuz yorum yapıp harcayacağınız zamanı araştırma için kullanın bu kadar kişi bu işten para kazanıyor niçin yapıyorlar bu işi? Belki araştırsanız sizin de kafanız bu işe yatacak.


Sisteme Katılmak ve iletişime geçmek için 
 0544 649 95 33 secalweb@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz .. 
Network Marketing QUEST.NET Ek Gelir, Part -Time iş


Sis