Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kitabı özeti

Kanal D'de Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak izlenen, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin senaryo yazarı Coşkun Irmak.. Dizi senaryosu her hangi bir kitaptan alıntı değil..


Dizinin konusu; atmışlı yıllardan günümüze kadar uzanan bir aile dramını konu alıyor.

Dizi sonunda,  muhtemelen küçük osman karşımıza kocaman bir adam olarak çıkacaktır. Ve yine muhtemelen sadece hırsdan dolayı 4 çocuklu evli bir adamı, Ali'yi seven Caroline, Ali'yi en zor zamanında bırakıp kaçacaktır..

Dizi bölümlerinde; 'Mete' karakteri,  annesine bağımlılığı ve babasına karşı olan öfkeli, kimi zaman şiddete varan davranışlarıyla dikkat çekiyor. 

Osman; olup bitenleri, şaşkınlıkla çocuk dünyasında anlamaya çalışan, Berrin sürekli anne gibi görünmek zorunda olan, kardeşlerinin dayanağı, Aylin ise diğerlerinden çok farklı olmasına rağmen acı içinde kıvranıyor.. Ali karakteri de sürekli çocuklarına ve eşine şiddet uygulayan bir baba. Bir kadın uğruna çocuklarının bütün geleceğini mahfeden, fedakârlıktan yoksun bir baba..

Dizinin 7. bölümünde Ali'nin çocuklarına uyguladığı şiddete tanık olan Caroline, bir gün o tokadın kendisine döneceğini görmemekte ısrar etmektedir...